Wat zijn de beste pasjeshouders?

Een dikke portemonnee in je kontzak? Nee! Tegenwoordig zijn er pasjeshouders. Dit is een klein & compacte portemonnee die in elke broekzak past. Maar wat is nou de beste pasjeshouder? Hier wordt in dit artikel antwoord op gegeven.

Standaard portemonnee is verleden tijd

De ‘standaard portemonnee’ zoals we die allemaal kennen nam zijn intrede rond 1690. Deze zijn ontstaan nadat papiergeld zijn intrede deed in de samenleving. De portemonnee heeft het erg lang volgehouden. Er zijn tot op heden nog veel mensen die een portemonnee gebruiken. Maar hier zijn we een verschuiving in. Dit komt omdat tijden veranderen en we tegenwoordig kleine broekzakken hebben en minder kleingeld opzak hebben.

Van heren portemonnee naar heren pasjeshouder

De tijd waarin we anno 2022 in leven veranderen. Hierbij verandert ook de behoefte van de mens en technologie die in een sneltreinvaart verandert. Een standaard portemonnee is niet meer voldoende. Dit is de reden dat de pasjeshouder is ontstaan. Een pasjeshouder met RFID-technologie, dat is de toekomst en zo houd je je persoonlijke belangen altijd veilig. Daarnaast is de pasjeshouder klein, compact en zier er stoer uit.

Hoeveel pasjes kunnen er in de pasjeshouder?

Er zijn verschillende soorten cardholders gemaakt. Elk met een unieke eigenschap. Zo zijn er cardholder waar veel pasjes in kwijt kunnen of cardholders waar veel briefgeld in past. Het is maar net waar de behoefte van de klant ligt.

RFID-technologie – wat is dat eigenlijk?

RFID staat voor radio-frequency identification en is een technologie om van afstand informatie uit te lezen en op te slaan. Chipkaarten zoals een bankpas of creditcard zijn ook uit te lezen. Dit moet ten alle tijden voorkomen worden! Daarom heeft bijna elke pasjeshouder van 123cardholder RFID-bescherming zodat deze niet uitgelezen worden. Besluit je dit niet te doen en je betaalkaarten los in je zak te doen, heb je kans dat deze worden uitgelezen en voor een andere doeleinden gebruikt worden.

123cardholder – specialist in pasjeshouders

Bij 123cardholder worden verschillende heren pasjeshouders aangeboden. Zij zijn al meer dan 5 jaar actief in de verkoop van deze slimme portemonnees. Ben je op zoek naar een handig en compacte oplossing voor je pasjes, bezoek dan eens de website van 123cardholder.nl. Zij hebben meer dan 30 verschillende pasjeshouders op voorraad en zijn allemaal voorzien van RFID-bescherming.